Despre noi

Salut, bine ai venit pe prispanoua!

Daca ai ajuns aici, probabil ca apreciem niste valori comune. Pentru noi acestea sunt inspirate dintr-o viata traita cu semnificatie, ceea ce se reflecta in spatiul in care ne desfasuram activitatea zilnica sau ne odihnim. Un spatiu creat cu scop, caruia simtim ca ii apartinem si unde ne intoarcem cu incantare.

Ne motiveaza si ne energizeaza comunitatea de oameni pe care am format-o, fie ca este vorba despre cei pasionati de design interior sau pur si simplu persoane dornice sa invete.

Cautam in mod constant sa investim in oameni care sunt deschisi, care isi doresc sa faca alegeri inspirate si constiente privind spatiile de care vor sa se bucure.

Numele “prispanoua” combina 2 concepte care stau la baza identitatii noastre. Primul cuvant, “prispa”, este reprezentativ pentru casele romanesti traditionale si, odinioara, era locul unde se adunau membrii familiei si prietenii, se spuneau povesti, se odihneau, se aflau vestile noi.

Pentru ca vrem ca traditia sa mearga mai departe, promovam si sustinem producatorii locali talentati, iar pe prispa noastra isi spun povestile doar produsele si creatiile realizate cu maiestrie in Romania.

Prin al doilea cuvant, “noua”, ne propunem sa subliniem importanta trairii unei vieti care are la baza alegeri cu scop. Totodata punem accentul pe elementele traditionale reinterpretate in mod ingenios si imbinate cu linii si accente moderne.

Laura, fondatoarea prispanoua, nu s-a gandit niciodata ca renovarea propriei case o va face sa dezvolte un business atat de elaborat si diferit. Cu o experienta bogata in spate in domeniul IT, al managementului si al antreprenoriatului, Laura este pasionata sa aduca laolalta produse de mobilier calitative, facute in Romania, si sa ofere o experienta unica a cumparaturilor online. Laura a povestit in cateva interviuri, in stilul ei onest si deschis, despre cum a pornit si s-a dezvoltat prispanoua. Citeste interviurile de pe Ziarul Financiar sau de pe Curatorialist.

Partenerii cu care noi colaboram sunt oameni profesionisti si pasionati, care cauta sa aduca ceva diferit pe piata romaneasca. Sunt cei care nu se multumesc cu putin si gasesc mereu modalitati de a-si imbunatati produsele sau tehnica, unii dintre ei avand un istoric de peste 100 de ani pe piata de mobilier din lemn masiv din Romania. Sunt cei care descopera permanent surse proaspete de inspiratie pentru produsele create si care participa constant la targuri internationale de mobilier sau la Romanian Design Week.

Daca vrei sa descoperi nu doar produsele pe care le promovam, ci si ponturi despre cum sa iti amenajezi spatiile sau recomandari de la specialisti in domeniu, te invitam sa ne urmaresti pe canalele de Instagram, Facebook sau Pinterest.

Fie că esti aici in cautare de inspiratie sau de idei, fie ca iti dorești sa inveti cum sa iti amenajezi locuinta astfel incat fiecare detaliu sa te reprezinte, ne bucuram ca ne-ai vizitat! Speram sa gasesti o oaza in care sa simti ca respiri si sa te surprindem cu resurse si produse prin care sa iti faci viata un pic mai frumoasa! 

De ce prispanoua

Doar producatori locali

O platforma de mobilier dedicata exclusiv produselor de design romanesc

Raspundem nevoilor tale

Ascultam si incercam sa oferim un customer service adaptat nevoilor tale

Transparenta produselor

Prezentam produsele clar si oferim vizibilitate asupra stadiului comenzii in orice moment

Formam o comunitate

Investim intr-o comunitate de oameni care invata sa faca alegeri inspirate si constiente privind design-ul interior